CreativHälsa GrönText B


VEM ÄR JAG?

Jag heter Anette Grändevall och har bott i Tranås hela mitt liv. Jag har två vuxna döttrar, ett barnbarn och mina intressen är cykling och dans - förutom kroppen förstås! Det är inte bara ett jobb, jag tycker det är oerhört intressant och upphör aldrig att fascineras över hur vi fungerar!

Min resa inom friskvården börjar med Marja Entrich Biokosmetik som jag kom i kontakt med i slutet av 1990-talet. Då fick jag upp ögonen för hur viktigt det är med innehållet i det vi tvättar och smörjer oss med, hur det det påverkar oss och vår miljö.

I början av 2000-talet fick jag min första massage - vilken härlig upplevelse! Med stillasittande arbete på kontor blev jag lätt trött och spänd i nacke och axlar. Jag började gå på regelbunden massage och mådde mycket bättre på många sätt och vis. Förutom att jag blev mindre spänd, kunde jag fortfarande vara irriterad, orolig eller stressad - men tack vare massagen tog det inte så mycket energi från mig längre.

Jag började så småningom fundera på om jag själv kunde få andra att må bättre. Det började med att jag 2005 gick en helgkurs massage för husbehov och slutade med att jag 2007 var färdig massageterapeut och certifierad massör. Sommaren 2008 avslutade jag min anställning för att satsa helt på min egen verksamhet, något jag aldrig har ångrat! 

Min nyfikenhet på kroppen och hur den fungerar gör att jag löpande fortbildar mig. Detta har gjort att jag fått ännu fler redskap och ännu större möjlighet till att ge den hjälp som behövs i mina behandlingar!